دانلود بهترین برنامه های موجود در اینترنت از سایت وردپرس ۲۰۱۸

موضوع دانلود: بسته بندی آبلیمو

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : وورد نوع فایل :  .doc  ( قابل ويرايش و آماده پرينت  ) تعداد صفحه : ۲۰ صفحه    هدف عمده صنايع غذايي بر دو نكته فوق استوار است، يعني فرآوري مواد غذايي به گونه اي كه بتواند با دارا بودن ماندگاري زياد ، مانع از فساد اين مواد شده و امكان استفاده از آن را در تمام طول سال فراهم آورد.     طرح حاضر نيز در همين راستا به توليد آبليمو و بسته بندي آن اختصاص دارد. ذيلا اشاره مختصري به فرايند توليد آبليمو خواهد آمد:     به منظور توليد آبليمو در مقياس صنعتي ، از ليمو هاي سبز نارس استفاده مي شود زيرا با رسانده شدن اين ميوه در انبار با كاهش ضخامت لايه سفيد رنگ داخلي ليمو و پوست جداره هاي داخلي، كيفيت بهتري از لحاظ عصاره گيري حاصل مي گردد. انبار مورد استفاده براي رساندن ليمو بايد داراي ۸۸-۸۶% رطوبت و دماي ۱۴-۱۳ درجه سانتي‌گراد باشد. پس از اتمام دوره انبار كردن، ليمو ها را خارج نموده و شستشو مي دهند ، اين شستشو باعث ضدعفوني محصول نيز شده و مانع از آلودگي هاي مختلف مانند Alte …

 


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *